Γυαλιά Οράσεως Γυαλιά Οράσεως Γυαλιά Οράσεως Γυαλιά Οράσεως

Γυαλιά Οράσεως

Στο οπτικό κατάστημα EXCELLENS θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμους σκελετούς οράσεως στις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Η κολεξιόν περιλαμβάνει από πάστινους (κοκάλινους), μεταλλικούς, nylor, griff σκελετούς σε διάφορα σχέδια και χρώματα μέχρι κατασκευές από ειδικά υλικά όπως καθαρό τιτάνιο ή χειρουργικό ατσάλι.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο σας, την προσωπικότητά σας, έτσι ώστε παράλληλα να'ναι συμβατό με τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται ειδικές κατασκευές αθλητικών μασκών, θαλάσσιων sports όπως καταδυτικές μάσκες, μάσκες εργασίας και μια συλλογή ειδικών γυαλιών ηλίου στα οποία μπορούν να προσαρμοστούν οι βαθμοί σας.

Δυνατότητα Παράδοσης Γυαλιών Οράσεως σε 1 ώρα

Στο οπτικό κατάστημα EXCELLENS έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τα γυαλιά σας σε 1 μόνο ώρα (εκτός ειδικών κατασκευών) καθώς λειτουργεί εργαστήριο στο χώρο με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που θα πρέπει να γίνει ειδική κατασκευή αναλαμβάνουμε τη δωρεάν αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Τα γυαλιά οράσεως χωρίζονται σε μακρινής οράσεως (μυωπία- υπερμετρωπία), κοντινής οράσεως (πρεσβυωπία) και πολυεστιακά. Η σωστή επιλογή του σκελετού των γυαλιών σας εξαρτάται από τον τύπο του προσώπου σας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα χρώματα σας, όπως θα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Διαθέτουμε γυαλιά οράσεως από τους παρακάτω οίκους: