ΧTRActive Transition Lens ΧTRActive Transition Lens ΧTRActive Transition Lens ΧTRActive Transition Lens

ΧTRActive Transition Lens

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα φωτοχρωμικά τζάμια δεν σκουραίνουν μέσα στο αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι οτι τα τζάμια των αυτοκινήτων μπλοκάρουν ένα μεγάλο μέρος της UV ακτινοβολίας που χρειάζεται ο φωτοχρωμικός φακός για να μεταβεί από το λευκό στο σκούρο χρώμα. Οι Transitions Xtractive® είναι δυναμικοί φακοί ηλίου – οράσεως που αντικαθιστούν τα παραδοσιακούς φωτοχρωμικούς φακούς. Παρέχουν τον σωστό  φωτισμό για κάθε εποχή του χρόνου και σκουραίνουν περισσότερο από το Transitions VII®. (Σκουρότητα 95%). Ιδανικοί για εξωτερικές δραστηριότητες, σπορ και για παθήσεις όπως η φωτοευαισθησία και ο καταρράκτης. Ενεργοποιούνται με το μπλε φως που υπάρχει στο ορατό φάσμα (blue light effect) άρα και μέσα σε κλειστούς χώρους και στο αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά:

·  Προστασία από τον ήλιο ακόμη και στις πιο ζεστές συνθήκες

·  Σκουραίνει πίσω από το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου για να προστατεύει τα μάτια από την ηλιακή ακτινοβολία κατά την οδήγηση

·  Μοναδικός φωτοχρωμικός φακός με πράσινη, γκρί και καφέ απόχρωση

·  Αποκλεισμός 100% των UVA & UVB ακτίνες

·  Σχεδιασμένο να λειτουργεί με τις περισσότερες συνταγές

· Γρήγορη εναλλαγή σκουρότητας από 3’-5’

· Espf 25

Ωστόσο οι περισσότεροι διοπτροφόροι που επιλέγουν αυτόν τον τύπο φωτοχρωμικού για πιο ξεκούραστη οδήγηση θα παρατηρήσουν και ίσως παραπονεθούν ότι τα τζάμια παραμένουν σκούρα σε κάποιους εσωτερικούς χώρους. Φυσιολογικό αν χώρος περιβάλλεται από LED φωτισμό που εκπέμπει μπλε ακτινοβολία. Να προτείνεται μόνο σε περιπτώσεις απαίτησης για σκουρότητα κατά την διάρκεια της οδήγησης.